Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180

Vrachtwagenrijbewijs halen in Den Haag

Rijschool Fly-Over is een oudgediende op het gebied van het vrachtwagenrijbewijs (C). Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd.

Rijschool Fly-Over neemt al haar rijexamens uiterst serieus, maar de opleiding tot vrachtwagenchauffeur verdient nog eens extra aandacht. Een goede vrachtwagenchauffeur is een professional, die zich moet kunnen beroepen op een hoogstaande kwaliteit.

De instructeurs van Rijschool Fly-Over in de regio Den Haag en Zoetermeer zijn maximaal gediplomeerde vakmensen die met helder gestructureerde leerplannen maatwerk leveren. Onze slagingspercentages behoren tot de hoogste in de branche.

Bij ons geen gestunt en geen vage beloftes, maar een gedegen inzet op maximale verkeers- en rijvaardigheid. De ervaring leert dat potentiële werkgevers deze bovengemiddelde kwaliteit op waarde weten te schatten.

Je begint altijd met een rijtest, om kennis te maken met je instructeur en voor inschatting van het aantal benodigde lessen. Misschien heb je recht op subsidie van een werkgever. Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Theorie vrachtwagenrijbewijs

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur (rijbewijs C) begint met een uitvoerig theoriegedeelte. Hierin leer je de relevante verkeersregels, voertuigtechniek en de administratieve aspecten van het vrachtverkeer. 

Rijschool Fly-Over biedt al sinds 1986 kwaliteitsopleidingen voor vrachtwagenchauffeurs. Bij ons vindt je nog een oprechte inzet op professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Bovendien zijn we bij Rijschool Fly-Over flexibel. Welke weg naar het halen van het theorie-examen past het beste bij jou? Neem alstublieft contact op met ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Pakketten en Prijzen

Praktijk vrachtwagenrijbewijs

PakketPrijs
Introductie les (2 uur) € 125,00
Losse rijlessen € 70,00

Theorie vrachtwagenrijbewijs

PakketPrijs
Internet training box € 250,00

Aanmelden

Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 321 0180.
Verkeersschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt.

Stuur een mailtje of Bel ons op 070 321 0180
Ik heb onwijs goede ervaringen overgehouden aan fly over, top service, goede lessen en dit alles voor een goed betaalbare prijs
- Brian -
Bekijk meer recensies

Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 321 0180. Bellen of mailen voor het inplannen van een gratis proefles is ook mogelijk.
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt.

Stuur een mailtje of Bel ons op 070 321 0180

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia