Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: [email protected]
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180

Motorrijbewijs halen in Den Haag en omstreken

Rijschool Fly-Over biedt al 25 jaar ouderwets kwaliteit in de regio Den Haag en Zoetermeer. Bij ons geen loze beloftes en rare fratsen. Onze motorinstructeurs zijn gepokt en gemazeld in het bieden van een kwaliteit en veiligheid binnen een helder gestructureerd en effectief lesplan. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan centraal. Bij Rijschool Fly-Over gaat u niet voor een zes, maar minimaal een acht. Ervaren motorrijders weten wat dat verschil in de praktijk waard is. Ook niet onbelangrijk: Rijschool Fly-Over kent één van de hoogste slagingspercentages in de regio.

De weg naar je motorrijbewijs bestaat uit drie etappes: een theoriedeel (categorie A) en twee praktijkgedeeltes – voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD). Je begint het traject met een individuele intake, zodat we een lesplan op maat kunnen maken. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende lesbundels.

Let op: bij Rijschool Fly-Over betaal je alleen voor afgenomen lessen. Ook als je voortijdig met een pakket moet stoppen, om wat voor reden dan ook. Zoals we al schreven: bij ons staat klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel.

Theorie motorrijbewijs

Zelfstudie? Een cursus? Gratis proefexamens? Het is allemaal mogelijk bij Rijschool Fly-Over. Uiteraard kunt u bij ons de meest actuele theorieboeken voor het motorrijbewijs aanschaffen. Hieronder staan een aantal opties. Schroom ook niet contact op te nemen voor meer informatie.

Rijschool Fly-Over biedt al 25 jaar absolute topkwaliteit op het gebied van rijexamens in de regio Den Haag en Zoetermeer. Bij ons geen hakken-over-de-sloot-mentaliteit, maar gedegen kwaliteit en oprechte klantvriendelijkheid. Maar geloof ons niet op onze blauwe, groene of bruine ogen, test ons dan uit. We horen graag van u.

Pakketten en Prijzen

Praktijk motorrijbewijs

PakketPrijs
Introductie les (120 minuten) € 63,00
Losse rijlessen (60 minuten) € 42,00

Theorie motorrijbewijs

PakketPrijs
Leerboek + internet examentraining € 49,00

Gratis 2 uur les

Snel je rijbewijs halen? Dat kan bij Rijschool Fly-Over!

En als je je deze maand aanmeld voor de lessen ontvang je 2 rijlessen gratis.
Dus vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang direct je gratis proefles of neem telefonisch contact met ons op 070 321 0180

De gratis proefles is zonder enige verplichting achteraf. Wel hopen we natuurlijk dat er een klik is tussen jou en de rijinstruteur(s) van Rijschool Fly-Over. Daarnaast is het een ideale manier om erachter te komen of je aanleg voor motorrijden hebt, om zo een indicatie te kunnen geven hoeveel rijlessen je nodig denkt te hebben voordat je kunt afrijden.

Perfecte rijschool. Duidelijke advies met de juiste instructeur. Fly-Over is een top rijschool!
- Jan Peter -
Bekijk meer recensies

Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 321 0180. Bellen of mailen voor het inplannen van een gratis proefles is ook mogelijk.
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt.

Stuur een mailtje of Bel ons op 070 321 0180

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden
Copyright (©) 2018 Rijschool Fly-Over
Webdesign door Eye-C Multimedia