Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180

Motorrijbewijs halen in Den Haag en omstreken

Motorrijlessen Den Haag rijbewijs halen

Rijschool Fly-Over biedt al 25 jaar ouderwets kwaliteit in de regio Den Haag en Zoetermeer. Bij ons geen loze beloftes en rare fratsen. Onze motorinstructeurs zijn getraind op het gebiedt van een kwaliteit en veiligheid binnen een helder gestructureerd en effectief lesplan. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan centraal. Bij Rijschool Fly-Over gaat u niet voor een zes, maar minimaal een acht. Ervaren motorrijders weten wat dat verschil in de praktijk waard is. Ook niet onbelangrijk: Rijschool Fly-Over kent één van de hoogste slagingspercentages in de regio.

Motorrijbewijs halen

Om je motorrijbewijs te halen moet je er van bewust zijn dat er verschillende klassen zijn. Deze zijn onderstaand uitgelegd. Verder kan je te maken krijgen met het getrapte systeem. Dit houd in dat je kan doorstromen naar een zwaardere categorie: Van A1 naar A2: Je mag overstappen naar de middelzware motor(A2) wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van je rijbewijs A1. Daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) af te leggen. Van A2 naar A: Je mag overstappen naar de zware motor (A) wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van het rijbewijs A2. Ook daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) te doen. Als je via het getrapte systeem je rijbewijs voor de zware motor categorie (A) behaalt, dan krijg je geen code 80 op je rijbewijs. Als je het A-rijbewijs rechtstreeks behaalt voor je 24 jaar, krijg je code 80 op je rijbewijs. Met die code mag je rijden op een driewielige motor, een lichte motor (categorie A1) en een middelzware motor (A2). De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 jaar wordt.

Motorrijbewijs leeftijd

Er zijn tegenwoordig 3 categorieën motorrijbewijzen A1, A2 en A. Het type dat je kunt halen in afhankelijk van het vermogen van de motor, je ervaring en uiteraard je leeftijd. Vanaf je 18 jaar kun je rijbewijs A1 halen(125cc lichte motor A1). Vanaf je 20e levensjaar mag je het A2 motorrijbewijs halen (tot 35 kiloWatt, middelzware motor). Vanaf je 24 jaar mag je op voor je rijbewijs voor de zware motor, rijbewijs A (onbeperkt vermogen). De driewielige motorrijtuigen mogen vanaf A1 al gereden worden indien het vermogen <15kW.

Theorie motorrijbewijs

Zelfstudie? Een cursus? Gratis proefexamens? Het is allemaal mogelijk bij Rijschool Fly-Over. Uiteraard kunt u bij ons de meest actuele theorieboeken voor het motorrijbewijs aanschaffen. Hieronder staan een aantal opties. Schroom ook niet contact op te nemen voor meer informatie.

Rijschool Fly-Over biedt al 25 jaar absolute topkwaliteit op het gebied van motorrijles Den Haag. Bij ons geen hakken-over-de-sloot-mentaliteit, maar gedegen kwaliteit en oprechte klantvriendelijkheid. Maar geloof ons niet op onze blauwe, groene of bruine ogen, test ons dan uit. We horen graag van u.

Motorrijbewijs kosten

Je bent 18 en staat te springen om je motorrijbewijs te halen. De weg naar je motorrijbewijs bestaat uit drie etappes: een theoriedeel (categorie A) en twee praktijkgedeeltes – voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD). Je begint het traject met een individuele intake, zodat we een lesplan op maat kunnen maken. Hieronder staan een aantal veelvoorkomende lesbundels.

Pakketten en Prijzen

PakketPrijs
Introductie les (120 minuten) € 64,50
Losse rijlessen (60 minuten) € 43,00

Theorie motorrijbewijs

PakketPrijs
Leerboek + internet examentraining € 53,50

Mocht er interesse zijn in motorrijlessen volgen dan kun je bij ons kiezen voor losse lessen of een pakket. Hoeveel lessen je nodig hebt is afhankelijk van je niveau en hoe snel je het oppakt. Het verkeersexamen en voertuigbeheersing oftewel AVB en AVD examen wordt bij het CBR afgenomen.

Let op: bij Rijschool Fly-Over betaal je alleen voor afgenomen lessen. Ook als je voortijdig met een pakket moet stoppen, om wat voor reden dan ook. Zoals we al schreven: bij ons staat klantvriendelijkheid nog hoog in het vaandel.

Proefles motorrijden, gratis 2 uur motorrijles

Snel je rijbewijs halen? Dat kan bij Rijschool Fly-Over!

Wil je een proefles motorrijden, als je je deze maand aanmeldt voor de lessen ontvang je 2 rijlessen gratis. Dus vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang direct je gratis proefles. Wij nemen contact met u op na het aanvragen van de offerte om alles in werking te stellen . Mocht u vragen hebben dan zijn wij telefonisch te bereiken op 070 321 0180. De gratis proefles is zonder enige verplichting achteraf. Wel hopen we natuurlijk dat er een klik is tussen jou en de rijinstructeur(s) van Rijschool Fly-Over. Daarnaast is het een ideale manier om erachter te komen of je aanleg voor motorrijden hebt, om zo een indicatie te kunnen geven hoeveel rijlessen je nodig denkt te hebben voordat je kunt afrijden.

Perfecte rijschool. Duidelijke advies met de juiste instructeur. Fly-Over is een top rijschool!
- Jan Peter -
Bekijk meer recensies

Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 321 0180. Bellen of mailen voor het inplannen van een gratis proefles is ook mogelijk.
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt.

Stuur een mailtje of Bel ons op 070 321 0180

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia