Telefoonnummer: 070 321 0180
E-mailadres: info@fly-over.nl
Rijschool Fly-Over > Blog > Kijk je bij de keuze van een rijschool naar wat het kost, of kijk je naar wat je er voor krijgt?

Kijk je bij de keuze van een rijschool naar wat het kost, of kijk je naar wat je er voor krijgt?

  • alain
  • Blog
  • Geen reacties

Stel, je wil je autorijbewijs halen en je bent op zoek naar een rijschool. Je kijkt op Internet, tikt het zoekwoord “rijschool” in en je krijgt vervolgens een hele lijst te zien. Hoe weet je dan, welke rijschool goed is? En hoe weet je, dat wat je over een rijschool leest, ook écht klopt? Rijschool Fly-Over wijst je de weg!

Veel rijscholen beloven van alles. Hoge slagingspercentages, korte wachttijden, hoog gekwalificeerde rijinstructeurs en dat klinkt allemaal prachtig natuurlijk, maar bij korte wachttijden, zou je al je bedenkingen moeten hebben, want net zoals in heel veel branches, is er bij CBR (Central Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) ook een tekort aan “handjes” en zijn de wachttijden lang.

Wat kun je doen, om bij een rijschool een goed gevoel te krijgen?
📱 Bel ze eens op. Hoe wordt de telefoon opgenomen? Hoe reageren ze op je vragen?
🏢 Heeft de rijschool een fysieke vestiging?
💻 Bekijk de reviews op platformen als Google en Klantenvertellen.nl.

Hoe scoren ze en wat zeggen leerlingen over deze rijschool?
Bij Rijschool Fly-Over staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Het gaat er om, dat je, na het behalen van je autorijbewijs, zelfstandig en veilig de weg op kunt. De rijinstructeurs van Fly-Over zijn dan ook RIS opgeleid. RIS staat voor: Rijopleiding In Stappen en dat zegt precies wat het is: de lesstof wordt in stappen aangeboden, waardoor het gemakkelijker in je geheugen blijft hangen. Je wil tenslotte de kosten van je rijopleiding, doorgaans al gauw tussen de € 1.500,00 en € 3.000,00 niet nog hoger laten oplopen, toch? Liever wat langer lessen van hoge kwaliteit volgen en in 1 keer slagen voor je autorijbewijs, dan even snel wat lesjes doen en 3x zakken. Uiteindelijk ben je dan veel meer geld kwijt!

Ook hier geldt het spreekwoord: “Goedkoop is duurkoop”.

Rijschool Fly-Over, daar kun je veilig mee thuiskomen!