Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180

Speciale rijbewijzen in Den Haag

Op zoek naar een rijschool voor het behalen van een speciaal rijbewijs? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Aanhangwagenrijles

Wanneer je de weg op gaat met een aanhanger achter je auto, zal je voertuig anders reageren door het extra gewicht. Voor een aanhanger die zwaarder is dan je eigen auto is een speciaal aanhangerrijbewijs verplicht (rijbewijs BE). Speciaal daarvoor heeft Rijschool Fly-Over aanhangwagenrijles in de aanbieding, om je veilig de weg op te helpen!

Een aanhangrijbewijs is niet alleen nodig wanneer je bijvoorbeeld wat zware spullen moet verhuizen. Het is ook handig wanneer je op vakantie gaat en een grote caravan wilt meenemen, heb je een rijbewijs BE nodig. Ook wanneer het maximaal gezamenlijke gewicht meer dan 3500 kilo bedraagt, is dit nodig.

Met zo weinig mogelijk aanhangwagenrijles leer je bij ons alle vaardigheden die je nodig hebt om veilig met je aanhanger of caravan overweg te kunnen. Heb je al langer je rijbewijs maar wil je het geheugen weer eens opfrissen? Ook dat is bij ons mogelijk!

Automaat rijlessen

Ook wanneer je kiest voor automaat rijlessen, is Rijschool Fly-Over in Den Haag of Zoetermeer een prima keuze! Of je nu liever in een schakelauto rijdt of in een automaat, maakt voor onze bekwame instructeurs niets uit. Ook wanneer je door een lichamelijke beperking niet in een gewone schakelauto kunt rijden, is onze automaat die tevens is ingericht voor minder valide een juiste keus!

Onze automaat rijlessen worden verzorgd door onze vaste rij-instructeurs, die zeer flexibel zijn ingesteld. Wij staan voor je klaar met een persoonlijke rijopleiding op maat, die je een hoog slagingspercentage garandeert! Vraag voor een specifieke prijsopgave gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Voor de automaat rijlessen kunnen we u van tevoren alvast een beperkte indicatie geven van de lestarieven. Zo komt u achteraf nooit voor onverwachte verrassingen te staan! In onze offertes staat ook alle informatie over lespakketten, lesmaterialen, tussentijdse toetsen en het gratis herexamen! Je kan ons ook altijd bellen met vragen. Wij staan voor je klaar!

Bromfiestcursus

De Bromfietscursus ‘Brommerrijbewijs’(AM) is bedoeld voor scholieren in het voortgezet onderwijs die (bijna) 16 zijn. In deze cursus van de gemeente Den Haag worden de verkeersregels bijgebracht, zodat je goed voorbereid bent op het examen voor je eerste rijbewijs namelijk het brommerrijbewijs (AM) van het CBR!

De gemeente Den Haag organiseert deze bromfietscursus naar aanleiding van de bromfietsoverlast en het relatief grote aantal verkeersongelukken met bromfietsen in de regio. Hiermee wil de gemeente onveilig gedrag van jongeren in het verkeer voorkomen en de veiligheid rondom scholen en in woongebieden bevorderen.

We gaan niet alleen voor een betere veiligheid met deze bromfietscursus, maar willen ook ervoor zorgen dat meer jongeren hun brommerrijbewijs behalen. De leerlingen krijgen een intensieve cursus en oefenen zeven dagen voor het examen bij Rijschool Fly-Over in Den Haag of Zoetermeer. Het Bureau Halt Haaglanden organiseert een workshop over geweld in het verkeer. Na het verplichte examen kom je in het bezit van je 1e officiële rijbewijs namelijk het Brommerrijbewijs (AM)! Daarnaast ontvang je een leuke verrassing en 50% korting op de volgende theoriecursus die voor de auto!

Chauffeursdiploma

Hou je van autorijden en zou u graag als chauffeur aan de slag willen? Wij kunnen je ook opleiden voor het rijbewijs met aanhanger (BE) of het chauffeursdiploma voor vrachtwagens (C)! Rijschool Fly-Over bestaat sinds 1987 en heeft in de loop der jaren heel wat ervaring op de Haagse wegen opgebouwd. 

Ook voor een chauffeursdiploma staan wij in de regio Den Haag en Zoetermeer bekend om ons hoge slagingspercentage en onze snelle service! Als je kiest voor Rijschool Fly-Over, kies je voor een erkende rijschool. Dit garandeert je dat de kans van slagen zeer groot is!

Laat u bij de zoektocht naar een bekwame rijschool niet verleiden door de laagste prijzen, maar kies liever voor een erkende rijschool die je een opleiding op maat biedt. Door de structurele lesopbouw zul je niet lang doen over uw chauffeursdiploma! Bel of mail ons gerust wanneer je meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden. 

Perfecte rijschool. Duidelijke advies met de juiste instructeur. Fly-Over is een top rijschool!
- Jan Peter -
Bekijk meer recensies

Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 321 0180. Bellen of mailen voor het inplannen van een gratis proefles is ook mogelijk.
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt.

Stuur een mailtje of Bel ons op 070 321 0180

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia