Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180
snel je rijbewijs halen?

Makkelijk online je theorie leren? Dat kan bij Fly-Over!

Online Theorieles rijbewijs

Voordat je begint met het theorie examen bij het CBR moet je goed voorbereid zijn. Je wilt natuurlijk in 1 keer slagen voor je theorie examen. Wij zorgen ervoor dat je door onze cursus en de manier van lesgeven klaar bent voor je examen.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Meld je aan bij ons en wij verzorgen de inlogcodes en wachtwoord. Het pakket is via de winkelwagen op onze site te bestellen. Je kunt ook langskomen in een van onze filialen om een internetkaart af te halen. Daarmee kom je via onze website terecht in het aparte theorie gedeelte. Als je eenmaal bent ingelogd, volgt een uitleg hoe het werkt. Daarna start het leren voor je examen. Regels en borden worden uitgelegd. Wanneer je ingelogd bent kun je gaan leren met een online theorieboek. Oefen de vragen goed, deze kun je voor het theorie examen ook bij het CBR verwachten. We willen jou natuurlijk optimaal voorbereiden op je theorie examen.

Wat leer ik?

Het theorie examen is heel belangrijk. Wij helpen je voldoende kennis op te doen van de materie. Zonder die kennis haal je je theorie examen namelijk niet. We leren je begrijpen waar het om gaat en loodsen je stapsgewijs door de verschillende onderwerpen. Wil je je auto theorie halen, of je scooter theorie, dan moeten zowel je kennis van het verkeer als je vaardigheden goed zijn. Snap je de theorie, dan is onze ervaring dat het autorijden makkelijker wordt. Daarmee neemt de veiligheid van jou en van de andere weggebruikers toe. En daarmee de kans dat jij slaagt voor je rijbewijs en je theorie examen!

Makkelijk online je theorie leren?

Dat kan bij Fly-Over!

Online leren

Bestel nu, al je lesmateriaal

veilig en snel online!

Bestel direct

Makkelijk online theorie leren?

Waarom online theorie examen oefenen?

Thuis leren is helemaal van deze tijd. Veel mensen hebben weinig tijd. Door gebruikt te maken van onze online module voor het leren van je theorie examen win je tijd. Je hoeft de deur niet meer uit en je bepaalt zelf wanneer je leert voor je theorie examen. Ook voor je scooter theorie is dit ideaal.

Online theorie leren

En als ik extra hulp wil?

Dat kan natuurlijk. Niet voor iedereen is online leren voor je theorie-examen de beste manier om je theorie examen te halen. De ene persoon mist de discipline. De ander wil graag klassikaal leren. En weer een ander heeft veel vragen. Daarom verzorgen wij in alle drie onze filialen cursussen. Leer je online voor je theorie examen bij Rijschool Fly-Over? Dan is dit voor jou helemaal gratis. Een extra service want wij streven ernaar dat jij zo snel mogelijk slaagt voor je theorie examen!

Hoe snel kan ik mijn theorie examen halen?

Dat hangt een beetje van jezelf af. Als je flink oefent voor je theorie-examen kan het snel gaan. Als je denkt dat je alle aspecten beheerst, kunnen wij het theorie examen meteen voor je aanvragen. Rijschool Fly-Over beschikt over voor gereserveerde plaatsen bij het CBR en examendata. Wij regelen dat allemaal voor je!

Onze leermodule is up-to-date en met de manier van lesgeven streven wij ernaar dat onze leerlingen je wel in een keer hun theorie examens halen. Tip: je scooter en auto theorie oefenen helpt het beste als je je eerst inleest in de lesstof.

Theoriecursus Den Haag Pakketten en Prijzen

Theorie cursus autorijbewijs

PakketPrijs
Theorie cursus 4 avonden € 60,00
Theorie leerboek + Internet examentraining € 53,50

Theorie brommerrijbewijs

PakketPrijs
Theorie cursus € 60,00

Theorie motorrijbewijs

PakketPrijs
Leerboek + Internet examentraining € 53,50

Theorie vrachtwagenrijbewijs

PakketPrijs
Compl. theorie opleiding via e-learning € 250,00
Ik heb onwijs goede ervaringen overgehouden aan fly over, top service, goede lessen en dit alles voor een goed betaalbare prijs
- Brian -
Bekijk meer recensies

Wil je meer informatie? Bel dan naar 070 321 0180. Bellen of mailen voor het inplannen van een gratis proefles is ook mogelijk.
Rijschool Fly-Over is een baken van kwaliteit binnen de wildgroei aan rijscholen. Onze instructeurs werken met heldere lesstructuren*, wat tot bovengemiddeld hoge slagingspercentages leidt.

Stuur een mailtje of Bel ons op 070 321 0180

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia