Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180
snel je rijbewijs halen?

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

Turbotheorie-examen? Niet doen!

theorie leren

Voor weinig geld in korte tijd je theorie halen? Doe het niet. Theo Vuyk van Rijschool Fly-Over is duidelijk: “Het verkeer is een bloedserieuze zaak. Het halen van je rijbewijs bestaat uit twee onderdelen. Theorie en praktijk. Beide aspecten moet je goed beheersen. Anders ben je een gevaar op de weg. Voor jezelf, maar ook voor anderen.” Rijschool Fly-Over doet niet aan Turbotheorieexamens. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Het CBR heeft aangegeven dat het theorie-rijexamen aangepast zal worden omdat uit onderzoek is gebleken dat er veel mee wordt gesjoemeld. Dat heet Turbo-examen. In het kort komt dat erop neer dat je niet de kennis van de theorie vergaart, maar foefjes en trucjes uit je hoofd leert om het examen goed af te ronden. RTL Nieuws meldde dat uit interne stukken van het CBR blijkt dat zeker 22 rijscholen hun leerlingen zo op het examen voorbereiden.

Rijschool Fly-Over waarschuwt daarvoor. Het theorie-examen is ontzettend belangrijk. Je leert er de strekking van verkeersborden. Van verkeersregels. Van gedragsregels en van bijzondere gebeurtenissen. Theo Vuyk: “Als je eenmaal je rijbewijs hebt, kom je met alle theorie in aanraking. Als je niet weet hoe je moet handelen in bepaalde gevallen, creëer je een levensgevaarlijke situatie. Gaat het fout, dan heb je niet alleen kans op een groot ongeluk, maar ben je ook verantwoordelijk voor de schade.” Justitie kan zelfs een strafrechtelijke onderzoek instellen.

Makkelijk online je theorie leren?

Dat kan bij Fly-Over!

Online leren

Bestel nu, al je lesmateriaal

veilig en snel online!

Bestel direct

Bij Rijschool Fly-Over verzorgen wij theoriecursussen zodat al onze klanten goed voorbereid de weg op gaan. We helpen je en oefenen met je. Net zo lang door totdat je alle stof beheerst. Onze ervaring leert dat dit uiteindelijk ook helpt bij het afrijden”, legt eigenaar Theo Vuyk van Rijschool Fly-Over uit. “Beheers je de theorie niet, dan is je slagingskans bij het afrijden beduidend lager. En het praktijkexamen kost vele malen meer geld. Dus uiteindelijk ben je duurder uit.” Het CBR gaat niet alleen het examen aanpassen. Examinatoren krijgen ook de opdracht kandidaten tijdens het afrijden strenger te ondervragen over de verkeersregels. De kans dat je zakt voor je rijbewijs omdat je de theorie niet goed beheerst, neemt fors toe. Rijschool Fly-Over deelt de zorgen van het CBR omdat de verkeersveiligheid in het geding is.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia