Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180
snel je rijbewijs halen?

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

Spectaculaire opening Rijschool Fly-Over Zoetermeer!

opening zoetermeer

Op zaterdag 11 juni vindt de spectaculaire opening van Rijschool Fly-Over plaats. Rijschool Fly-Over komt uit onafhankelijke peilingen als een van de beste rijscholen van Nederland naar voren en is dus een aanwinst voor Zoetermeer. Het filiaal aan de Oranjelaan 7 is de afgelopen maanden grondig gerenoveerd. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om kennis te komen maken. Natuurlijk vind je allerlei relevante informatie over alle rijopleidingen en krijg je flinke korting op de leermiddelen. We zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Er is een DJ voor de muzikale omlijsting en er staat een Oud-Hollandse poffertjeskraam. Ook kan je mooie prijzen winnen. Laat op een heuse rijsimulator zien dat je sneller kunt rijden als Max Verstappen. Tevens verzorgt de bekende Zoetermeerse DJ Matsoe Matsoe een bijzonder optreden.

Wil je je rijbewijs halen? Kom dan zeker langs want wij trakteren! Profiteer van de spectaculaire openingskortingen die Rijschool Fly-Over ter ere van de opening in Zoetermeer biedt. Iedereen die zich inschrijft, kan meteen beginnen. Je krijgt een gratis autorijles (vanaf 16,5 jaar), die langs de drie filialen van Rijschool Fly-Over voert. Via Zoetermeer gaat het naar de vestiging in Ypenburg. Daar krijg je een drankje, een andere lesauto en een andere instructeur. Dan vervolg je de reis naar het hoofdfiliaal aan de Vreeswijkstraat in Den Haag. Vanaf hier rijd je met weer een andere instructeur en een andere auto terug naar Zoetermeer! Wees op tijd want vol is vol.

Eigenaar Theo Vuyk van Rijschool Fly-Over: “Onze nieuwe rijschool aan de Oranjelaan 7 gaat Rijschool Fly-Over/Intercity heten. Wij hebben Intercity, een gerenommeerde Rijschool in Zoetermeer, overgenomen zodat we een nog hogere standaard van rijlessen kunnen aanbieden. Onze expertise en kwalitatief hoogwaardige rijinstructeurs zorgen voor professionele opleidingen zowel voor de praktijk als de theorie. Veiligheid in het verkeer staat voorop en daarom telt voor ons alleen het allerbeste. We hebben er ontzettend veel zin in en ik raad iedereen aan te komen want het wordt een geweldige dag met heel veel voordeel voor nieuwe klanten!”

Bij Rijschool Fly-Over kun je niet alleen je autorijbewijs halen, maar natuurlijk ook je scooterrijbewijs, motorrijbewijs, aanhanger achter autobewijs (BE opleidingen), vrachtwagenrijbewijs (E achter C) of taxi opleidingen.

Voor meer informatie kijk je op de website www.rijschool-flyover.nl of bekijk onze Facebookpagina.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia