Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180
snel je rijbewijs halen?

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

IJshockey finale naar apotheose

hijs hokij

Wil jij de volgende wedstrijd bijwonen? Like dan de Facebook pagina van Rijschool Fly-Over en zorg dat je geen acties mist!

Afgelopen zondag heeft Hijs Hokij de eerste finale wedstrijd in Nijmegen met 4-3 verloren na penalty shots. A.s. vrijdag gaat op de Haagse Uithof de return plaats vinden in wat de apotheose van het seizoen moet worden. Een overwinning in reguliere speeltijd is voldoende om landskampioen te worden.

GOEDE START
Dat ijshockey in de 1e divisie dit seizoen ongekend populair aan het worden is bleek ook weer in Nijmegen. Ca 1750 toeschouwers waren getuige van een sterke start van de Hagenaars. Na 2,5 minuut was het Jasper Kick die de score opende op aangeven van Maurice van der Schuit en Johan Rurup en de bijna 200 meegereisde Haagse supporters liet opveren. Lang kon men niet genieten van de voorsprong, want een minuut later was het Jesse Hendriks die zijn goede vorm in de play offs opnieuw liet zien: 1-1. Beide teams zochten de aanval wat een vermakelijk kijkspel opleverde. Nijmegen probeerde het Haagse spel met fysiek, maar fair spel af te stoppen. Desondanks was het Jasper Kick die met zijn 2e van de avond Hijs Hokij opnieuw op voorsprong zette. Ook nu kon men niet lang van de voorsprong genieten. Dylan Kost schoot 1,5 minuut later loepzuiver de 2-2 binnen. Hijs Hokij kreeg vervolgens de ideale mogelijkheid om op voorsprong te komen door 4 minuten power play. Helaas voor de Haagse fans wist de Nijmeegse goalie Hrelja zijn goal verder schoon te houden.

GELIJKWAARDIG
Ook in de 2e periode waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Nijmegen probeerde het met afstandsschoten daar waar Hijs Hokij iets gevaarlijker voor de goal was. Het was opnieuw Dylan Kost die Nijmegen in de 26e minuut op voorsprong bracht. In de 33e minuut kreeg Nijmegen de kans om de voorsprong uit te breiden met een man meer op het ijs. Goed forechecken van de van Bentem broers zorgde echter voor de nodige paniek in de Gelderse defensie. Stace van Bentem profiteerde hier optimaal van door de gelijkmaker binnen te frommelen.

VERLENGING
De 3e periode gaf eenzelfde beeld als in de voorgaande periodes te zien. Allebei de teams waren op zoek naar de overwinning. Het publiek zat op het puntje van de stoel, maar gescoord werd er niet meer in deze periode. Men kon zich op gaan maken voor een verlenging. Mede door een straf van Rick Wijnen in de laatste 75 seconden leek de wedstrijd in Haagse voordeel uit te vallen. Penibele momenten voor het Nijmeegse goal, maar de Hagenaars kregen de puck het goal niet in. Penalty shots moesten de beslissing gaan brengen. Na de eerste serie van 3 was de stand nog steeds gelijk (Jake Hendriks namens Nijmegen en Andri Salomonson voor Den Haag). Beide teams wisten ook de 4e niet te verzilveren. Nummer 5 van Nijmegen was echter raak, waarna Hijs Hokij het gelijkmakende penalty shot gestopt zag worden door Hrelja.

FINALE
Vrijdag 20 maart zal de finale in een uitverkochte Uithof worden gespeeld. Aanvang van deze wedstrijd is 20.15 uur. Voorverkoop op de Uithof in de Puck Inn bar op maandag en dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn dan vindt er ook op donderdag nog een voorverkoop plaats van 19.30 tot 21.00 uur. De eventueel resterende kaarten zijn op de wedstrijddag te koop. Kassa op vrijdag open om 18.00 uur.

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia