Mail ons op info@fly-over.nl Emailadres: info@fly-over.nl
Bel ons op 070 321 0180 Telefoonnummer: 070 321 0180
snel je rijbewijs halen?

Ik wil een gratis proefles aanvragen

Vraag hieronder uw proefles aan, deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Waarom Fly-Over

  • Betrouwbare & kwalitatief goede rijopleidingen
  • Al onze rij-instructeurs zijn RIS gecertificeerd
  • Meer dan 30 ervaren rij-instructeurs met een verklaring van goedgedrag
  • Een transparante rijschool
  • Al onze leerlingen zijn verzekerd
  • Gespreid betalen is mogelijk
  • U kunt uw lesovereenkomst op ieder moment ontbinden

Vestingen in Den Haag, Zoetermeer en Ypenburg.
Dus ook ideaal als je in Rijswijk, Delft, Nootdorp, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen of in het Westland woont.

De file zat en de zomer in aantocht? Pak de motor!

motor file zat zomer

Zit je steeds vaker tandenknarsend achter het stuur omdat het verkeer helemaal is vastgelopen? Dat kan kloppen en het wordt alleen maar erger. Volgens de fileprognoses van de ANWB worden de files de komende jaren groter en sta je er langer in. Balen natuurlijk. Maar wij hebben een praktische oplossing. Pak de motor!

Met de motorfiets omzeil je de files en boek je enorm veel tijdwinst. Doe het wel voorzichtig en pas goed op! Vroeger werd naar voren rijden door motoren gedoogd. Tegenwoordig is het wettelijk toegestaan om naar de voorkant van de file te rijden. “Het mag als je het op een gepaste manier doet”, legt Theo Vuyk van Rijschool Fly-Over uit. “Als het op een veilige manier gebeurt, mag je op de twee linkerrijstroken met aangepaste snelheid naar voren rijden.”

Motor 

Kies je voor het bovenstaande, het woonwerk verkeer, dan is het motorrijbewijs een must! Maar nu de zomer nadert is het natuurlijk ook heerlijk om langs de mooiste plekjes van Nederland te toeren. Met de motor erop uit is populair, gezellig en geeft een fantastisch wij-gevoel.

Rijschool Fly-Over heeft bekwame rijinstructeurs die je op professionele en veilige wijze opleiden om de motorfiets onder controle te krijgen.

Vuyk: “Het motorexamen bestaat uit drie modules. We starten met de AVB, de algemene voertuig beheersing op het terrein. Er zijn veertien oefeningen, waarvan er vier verplicht zijn en er drie door de examinator willekeurig worden gekozen. Het gaat dus in totaal om zeven oefeningen die, indien nodig, allemaal één keer mogen worden overgedaan.

In de tussentijd dient de leerling het theoriecertificaat voor de motor te halen. Dat is de tweede module. Uiteraard beschikt Rijschool Fly-Over over de mogelijkheden de leerling hierbij te begeleiden.

Beide deelcertificaten heb je nodig voor de derde module: het AVD, Oftewel de algemene verkeersdeelneming. Nu gaan we echt de weg op en ervaar je zelf hoe gaaf het is om motor te rijden.

Meld je snel aan bij Rijschool Fly-Over en maak gebruik van onze actie (vraag naar de voorwaarden)

TWEE GRATIS PROEFLESSEN VAN 60 MINUTEN

Dan zorgen wij voor een betrouwbare, kwalitatief hoogstaande en veilige opleiding, want alleen zo kun je namelijk veilig de weg op!

Copyright (©) 2020 Rijschool Fly-Over
Online marketing door Eye-C Multimedia